fbpx
fitandfine

Szakember ajánló:

Az edzők rovat azért jött létre, hogy segítségünkel kedvetekre tudjatok választani az általunk is elismert szakemberek közül.

Az alábbi nevekre kattintva megtalálhatjátok a személyiségetekhez, és sportigényeitekhez legjobban illő segítséget!

Eredményekben gazdag sportéletet, és legfőképpen jó étvágyat kíván a FitandFine csapata!

Vancsik Róbert vagyok a Cutler Gym személyi edzője. Szeretnéd alakodat  formálni?  Testsúlyodat csökkenteni?  Akár az egész életmódodon változtatni?  Mindezt nem önsanyargatással és tiltásokkal elérni? Speciális étrendet és edzéstervet készítek neked! Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének életmódjukon, segítséget nyújtsak vágyaik elérésében! Már a legelején fontos, hogy mindenegyes edzés sikerélményt hozzon számodra!  “Az akarat, a szorgalom és a kitartás szüli azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatják az életedet!” Fordulj hozzám bizalommal! Szeretettel várok urakat, hölgyeket kortól nemtől függetlenül! Kezdjük el együtt az új egézséges életünk!!:)

Edzéseket reggel 6órától egészen az esti órákig vállalok.

Tel.: 06302844960

Email: robiduu@gmail.com

Tóth János – Sportedző és Személyi edző

Ép testben ép lélek”

Fő profilom a testépítés. A testépítés, mint sport valójában nagyon sok sportnak az alapja, mivel teljesen ellenállásos edzésről van szó, amely a testünk különböző izmait dolgoztatja meg különböző gyakorlatokon belül. Egyéb sportágak általában csak az adott mozgásformához szükséges célizmokat edzik speciális edzésmódszereikkel, mert egy rövidtávfutónak nem csak a futóedzés, hanem a testépítés alapú súlyzós lábedzés is sokat segít.


A Sport iránti szeretetem általános iskolában kezdődött, kezdetben fociztam majd atletizáltam végül a középiskolás éveim elején talált rám a fitness világa. Először hobbi szinten a barátaimmal, teljesen tudatlanul, majd később kisebb-nagyobb kihagyások és sérülések után folytattam a sportot évről-évre komolyabban, ezzel párhuzamosan fejlesztve tudásanyagom. Ma már teljesen az életem részévé vált a sport és az edzés, nem tudok a „vasak” nélkül létezni.

Ezt követően szereztem meg az ehhez tartozó tanulmányaimat Debrecenben. Ez még nagyobb erőt adott a sport iránt, hiszen az idei évben már amatőr versenyeken is részt vettem ezzel növelve tapasztalataim a sporton belül. A versenyeken való részvételem során ezeket az eredményeket szereztem:

– Tisza kupa: IV. helyezés
– INBA- Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság: V. helyezés
-INBA- Naturál Testépítő Nemzeti bajnokság II.helyeszés 3 kategóriában
-INBA Világbajnokság III.helyezett Csehország Brno

Szakképesítésem valamint a tapasztalataim által megszerzett tudást szeretném átadni azon emberek számára, akik szeretnének változtatni életvitelükön, egészségük állapotán, segíteni nekik a tervezett céljuk minél hamarabbi elérésében és tudatni velük hogy mennyire fontos az életben a testmozgás és az ehhez tartozó megfelelő és helyes táplálkozás.

Edzéseimet a G4 Fitness 2.0 tartom (Malompark Füredi út 27.szám).

Elérhetőségem:

Tel.: 06305752517

Email: tothjanosedzo@gmail.com

Facebook: https://m.facebook/toth.janos.507

Instagram: @janostoth_

Sziasztok!
Bartha Zsolt vagyok natural testépítő és személyi edző az Energymben.
Az elmúlt időszakban rengeteg versenyen indultam itthon és külföldön is.
Főbb eredményeim:
4* INBA Magyar Bajnok
2* INBA Európa Bajnok
1* INBA Világbajnok
Natural Olympia Győztes (Las Vegas)

Lehetetlen nem létezik❗️
Akarattal, hittel, kemény edzésekkel valamint tökéletes táplálkozással bármi elérhető.
A Fit and Fine ételeit fogyasztva közelebb kerülhetünk célunkhoz❗️
Próbáljuk ki együtt!
Legyen az étrend diétás Fit and Fine a megoldás ❗️

Tel.: 0670 394 7557

10 éve képezi szerves részét életemnek, az edzés, a sport.
Azelőtt nem kifejezetten érdekelt, nem tartoztam soha a sportoló fiatalok közé. Sőt, gyerekként, még a testnevelés órákról is kivontam magam.
Aztán jónéhány negatív megjegyzés a külsőmmel kapcsolatban arra ösztönzött, hogy változtassak.
Szerettem volna sokkal vonzóbb, csinosabb, magabiztosabb lenni.
Rájöttem, hogy ehhez a legjobb eszköz az edzés lesz.
Eleinte otthon tornáztam, majd az edzőterembe is bemerészkedtem. Természetesen a kitartó, szorgalmas munkának hamarosan eredménye lett. Így folyamatos volt a motiváció, hogy ne hagyjam abba.
Kitartottam és közben nagyon megszerettem.
Majd úgy döntöttem, edzőként szeretnék segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint annak idején én. Akik változtatni szeretnének alakjukon, magabiztosabbak, vonzóbbak, erősebbek, egészségesebbek szeretnének lenni.
Így megszereztem, az ehhez szükséges képesítéseket is.
Ennek már 8 éve. Azóta segítek, elsősorban a hölgyeknek elérni a céljaikat. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, helyes étrend kialakításáról.
Segítségemmel egy olyan életmódrogramot alakítunk ki, amellyel tartós eredményeket érhetsz el, fenntartható az egészséges életmód, önbizalmat ad, energiával tölt fel.
Kérd bátran a segítségem!
Tel: 0630/843-37-01

Balogh István vagyok a Scitec Fitness Club Debrecen személyi edzője! Munkám során legtöbben fogyási szándékkal keresnek meg, amely ritkán valósulhat meg teljes életmódváltás nélkül. Az étkezési szokások megváltoztatásával és a tudatosan felépített edzésekkel néhány hónapon belül látványos eredmény érhető el. A diétázók körében általában a legnagyobb problémát az ételek előállítása okozza. Ez a legtöbb esetben körülményes és sok időt igényel. A FITANDFINE segítségével minőségi  és egészséges alapanyagokból, megfelelő konyhatechnológiával elkészített ételeket vásárolhat bárki.  Az életmódváltás az étkezés reformjával kezdődik és az edzőterem gyakori látogatásával folytatódik.

Tanuld meg velem az alapokat és legyél te is sikeres életmódváltó!

Tel.: +36-30/312-2662

E-mail: valtseletmodot@gmail.com

Sziasztok!

Kósa Csaba vagyok személyi edző a Cutler Gymben. Majd 10 az edzőtermek világában elöltött év után motiváltnak éreztem magam, hogy továbbadjam a tapasztalataimat. Amennyiben kilóktól szeretnél megszabadulni vagy izmot építeni, életmódodat, táplálkozási szokásaidat megváltoztatni, keress bátran!

Tel.: 06304758853

Email: kosa.csaba85@gmail.com

Sziasztok!

Gáti Ádám vagyok személyi edző a G4 Fitnessben. Életemben mindig jelen volt a sport. Középiskolás koromban küzdő sportokban jeleskedtem. Tanulmányaim elvégzése után hivatásos katonaként dolgoztam, ahol szintén nem ált messze tőlem a sport.A súlyzós edzéssel 14 éves koromban kezdtem el foglalkozni,2015ben elvégeztem a testépítés- fitness edző képesítést, mivel szerettem volna a civil életben ezzel foglalkozni. Nem csak edzőként, hanem saját magam is, mint testépítő versenyző. Legbüszkébb az Európa Bajnokságon elért 3 helyezésemre vagyok, valamint a versenyzőim elért eredményeire, de azon vagyok, hogy, mint versenyző még nagyobb sikereket érjek el.
Edzőként célom vendégeim igényeinek kielégítése. Minden kedves vendégemet barátként fogadok, és együtt küzdök vele az általa kitűzött cél elérése érdekében.
Várok minden kedves mozogni, fogyni, erősödni, versenyezni vágyót. Mindenkinek személyre szabott edzésprogrammal segítem a munkáját. Időt és energiát nem kímélve dolgozok, mivel felbecsülhetetlen vendégeim boldog arca, mikor közösen elérjük az általa kitűzött célt!
Gyere, együtt megcsináljuk!

Tel.: 06703982123

Email: adamgati92@gmail.com

Sáfrány Krisztinának hívnak és dietetikusként dolgozom a Klinikákon. Szeretek változatosan és jól étkezni, mert hosszútávon meghálálja a szervezet. Számomra fontos, hogy folyamatosan szinten tartsam a tudásom és naprakész legyek a különböző diétákat illetően. Fontosnak tartom amiatt, mert a fejlődő tudományterületeknek köszönhetően meglehetősen gyakran változnak. Én azt tartom, hogy minden szakterület precíz elsajátításához idő kell, melyet egy-két hónapos tanfolyam elvégzésével még nem mondhatsz magadénak. Ennélfogva tőlem nem fogsz hallani edzési tippeket vagy autószerelési módszereket de ételkészítési és táplálkozási ötleteket annál inkább. Persze csak ha Te is így akarod!

Tel.szám: 06302950099

Email: safrany.krisztina@gmail.com